.

Regisztráció

Fontos információ! Kérjük, olvassa el a regisztráció megkezdése előtt.
Amennyiben Ön már rendelkezik a NetLock minősített rendszerben Ügyfélmenüvel (pl.: minősített tanúsítvány tulajdonos, Advocatus csomag tulajdonos), úgy kérjük, használja az ahhoz tartozó felhaszánlónevet és jelszót a bejelentkezés során! Ekkor nem szükséges újabb regisztrációt létrehoznia rendszerünkben.

Ha elfelejtette az Ügyfélmenühöz tartozó jelszavát, akkor kérjük használja a bejelentkező felület "elfelejtett jelszó" funkcióját, a jelszó helyreállításához.


Kérjük, töltse ki az adatlapot. Nevét a személyi igazolványában szereplő formátumban adja meg!


Adja meg a bejelentkező nevet és jelszót, amelyet a későbbiekben a rendszer használatához használni kíván.


Kérjük, azonosítás céljából adjon meg egy kérdést és erre a kérdésre a választ. Ezt a kérdést későbbiekben vevőszolgálatunk azonosítás céljából megkérdezheti Öntől és Önnek erre a kérdésre az itt megadott választ kell válaszolnia. (például: Kérdés: Melyik nap születtem?, Válasz: Kedden.)

A szolgáltatás megrendelésével hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a NETLOCK Kft. az Általános Szerződési Feltételek (7.2) és a vonatkozó Szolgáltatási Szabályzatában (9.3, 9.4) foglaltaknak megfelelően kezelje.

Amennyiben jelen megrendelés nyomán nem történik szerződéskötés, a fent megadott adatokat (kivéve azokat, melyek más tanúsítvány vagy más folyamatban lévő igénylés kapcsán is eltárolásra kerültek) a NETLOCK Kft. törli rendszereiből. Tudomásul veszem továbbá, hogy a NETLOCK Kft. személyes adataimat 2011. évi CXII törvény (Info tv.) és az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR - 2016/679 EU) előírásainak megfelelően kezeli, melyről részletesebben a Személyes adatok kezeléséről szóló tájékoztatóban olvashatok. A NETLOCK adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-50145/2017.